vineri, 21 octombrie 2011

Pe fuga, sampon si bomboane cu ciocolata

Cu entuziasmul care ma apuca de cate ori fac sapun, in acest caz sampon solid, m-am gandit sa impartasesc cu voi, in viteza, imaginile de la prepararea samponului pentru par brunet care seamana teribil de tare cu o crema de ciocolata; atunci cand il torn in forme curge asa de fluid si laptos si apetisant, mai-mai ca imi vine sa bag degetul sa-l gust :) (NICIODATA SA NU FACETI ASTA, SERIOS!!). Imi place asa de mult sa amestec budincuta aceasta ca atunci cand trebuie sa o torn in forme parca imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa ma pot juca cu ea. Si apoi in forme o alint si o invelesc si o tin la caldura... si ea ma rasplateste cu un minunat sampon. Love it!
Si azi chiar am facut impreuna cu fiicamea cateva bomboane din ciocolata, o reteta pe care o variem de fiecare data, dupa inspiratie; de data aceasta am folosit unt de cacao si ulei de cocos organice, miere de albine si putin zahar, pudra de cacao dark si pudra de roscove, cateva stafide brune si un praf de lapte pudra. Sunt suuuper bune si chiar sunt foarte usor de facut.
In prima fotografie este amestecul pentru sampon, in a doua sunt bomboanele iar in ultima, samponul turnat in atat de dragalasele forme (cu intentie nu am sters cele cateva picaturi curse pe langa :))
Asa-i ca seamana?
Bine, gata, ma pregatesc de plecare...

joi, 20 octombrie 2011

O saptamana agitata, la targ si iar vacanta!

M-am pregatit cu nadejde pentru aceasta editie a multasteptatului Targ al Boierului de la Muzeul Taranului Roman, imi place sa particip aici, am ocazia sa ma reintalnesc atat cu clientii cat si cu alti producatori de handmade, sa fiu inconjurata de voie buna si sa primesc asa de multa energie pozitiva!
Asadar, in saptamana de dinaintea targului am muncit cu drag si spor sa prepar cosmeticele care am vrut sa fie cat mai proaspete. Sapunurile le facusem deja cu ceva timp inainte, ele au nevoie de timp sa se usuce.
Am fost fericita sa vad ca, desi am fost asezata langa alti doi producatori de sapun natural, produsele mele au fost bine primite si apreciate. Suntem diferiti si asta e bine! Profit acum si le multumesc celor care au venit special sa ma vada, si-au rapit din timpul de relaxare pentru a veni sa ne reintalnim :) 10X a lot!
Pe scurt, cu toate ca a fost destul de frig (duminica am primit si o portie de grindina), pentru mine a fost destul de bine, din toate punctele de vedere.
Si cum dupa munca, vine distractia (saptamana aceasta am muncit din nou sa refac stocurile de sapun) de vineri plec iar intr-o scurta vacanta, asa ca iau o pauza de la cosmeticele mele dragi, imi va fi dor de ele.
Pana ma intorc va las sa admirati in 2 fotografii standul meu :D.
By By!!

sâmbătă, 8 octombrie 2011

SPA BAR: sapunuri noi, un SPA la domiciliu, curatarea pielii si aromaterapie.


SPA BAR: sapun cu carbune activ si shea
SPA BAR: sapun cu sare si unt de shea
Am facut (deocamdata) doua sapunuri noi pe care le voi include in gama 'SPA BAR': unul este cu carbune activ iar celalalt cu sare (de Bazna si de mare). Cu toate ca e 'proaspat' am testat deja sapunul cu sare si imi place foarte mult spuma cremoasa pe care o face si mai ales felul in care mi-am simtit pielea dupa dus: fina si hidratata, curata si stralucitoare. In prezenta apei calde uleiurile esentiale au invadat baia si mirosea totul ca o livada de lamai plantati pe malul marii :)) - nu stiu daca exista asa ceva, stiu ca mie imi place foarte mult combinatia de lamaie si melisa (am mai folosit-o in alte sapunuri), iar de data aceasta am pus si rozmarin, asa, ca sa accentuez aroma mediteraneana.
Sapunul cu carbune activ miroase minunat de la combinatia de lavanda, tea tree si patchouli, vad ca imi curata bine pielea si nu mi-a uscat-o; ce nu vad sunt toxinele care pleaca din corpul meu (le-as spune bye-bye:)) dar am citit numai de bine despre carbunele activ asa ca-i cred pe toti ceilalti si astept sa vad rezultatele in viitorul apropiat.
Ambele sapunuri sunt deja disponibile in magazin, sper sa va placa!