marți, 8 noiembrie 2011

ANA - sapun-crema din unt de shea

SUAV ca zambetul copilului; BLAND ca mangaierea mamei; TANDRU ca atingerea iubitului; asa este ANA, un sapun-crema cu nume simplu dar care stie sa faca MINUNI!
ANA - sapun crema din unt de shea
Contine foarte mult unt de shea si de aceea este un sapun excelent pentru pielea normala, uscata, pentru pielea sensibila, pentru cei cu dermatite, psoriazis sau alergii; il recomand in mod special pentru ingrijirea nou nascutilor, a copiilor, a gravidelor sau a mamicilor care alapteaza; poate fi folosit cu succes si pentru spalarea parului.
Am pus in acest sapun (pe langa multa dragoste) ingrediente de cea mai buna calitate: ulei extravirgin de masline, unt de shea organic si nelipsitul ulei de cocos (pentru o spuma bogata, ca tuturor ne place clabuceala, nu? :)); imi place foarte mult ce a iesit, acum mi se pare cel mai frumos si mai bun sapun facut de mine (daca ma dau un pas in spate si ma uit la intreaga experienta in ale sapunaritului cred ca asta am spus despre fiecare sapun in parte, dar ce sa fac daca asta simt acum ?!? :))).
Oricum, sper sa va placa, in curand va puteti bucura de el achizitionandu-l din magazin.
Veselie si fericire va doresc!
p.s. gasiti acum in magazin, din nou, sapunul cu lapte de capra ROYAL TREAT.