sâmbătă, 29 iunie 2013

PACHET DE VARA: ulei SPF+15 si lapte de corp - protectie si ingrijire.


Ulei SPF +15 si Lapte pentru corp.
Zile de vara pana in seara!

Va propun acum un pachet de ingrijire a pielii expuse la soare, lucrat (asa cum stiti deja) din ingrediente 100% naturale si 100% vegetale de cea mai buna calitate. Unele dintre ingrediente sunt organice, uleiurile pretioase sunt nerafinate si presate la rece, uleiurile esentiale parfumeaza proaspat ambele compozitii: 

1. Uleiul de corp cu factor de protectie +15 contine ulei de morcovi (macerat in ulei de cocos), unt de shea* si de cacao, oxid de zinc, extract de urucum (macerat in ulei de susan*), ulei de susan*, ulei din seminte de catina*, vit.E, ulei esential de verbina si de menta. *ingrediente organice; uleiurile vegetale sunt presate la rece si nerafinate.Se aplica inainte cu 30 de min. inainte de expunerea la soare si dupa fiecare sesiune de joaca in apa. Recipientul trebuie agitat pentru dispersarea uniforma a oxidului de zinc care are tendinta de a se depune.Proprietatile uleiurilor asigura in acelasi timp protectia solara si ingrijirea pielii ce va fi emoliata, "asediata" de antioxidanti, impiedicata sa-si piarda apa, hranita, calmata. Bronzul va fi uniform, de lunga durata deoarece va fi fixat pe o piele sanatoasa.Uleiul este ambalat in recipient steril din PET transparent ce contine 100ml/110g. de produs.

2. Laptele de corp hidratant si reparator este o emulsie imbogatita cu elemente active ce au efecte cicatrizante, reparatoare, hidratante, calmante, antiinflamatoare, keratolitice. Uleiurile din compozitie asigura emolierea pielii si, impreuna cu activele, transporta apa in tesuturi unde va fi "sigilata" de ceara emulsifianta. Contine apa minerala, amestec de uleiuri vegetale (cocos, migdale dulci* si germeni de orez), ceara emulsifianta vegetala, urea, glicerina vegetala, provitamina B5, alantoina, amestec de uleiuri esentiale (verbina si lavanda), extract din samburi de grapefruit*, vit.C si E. *ingrediente organice; uleiul de migdale este nerafinat, presat la rece.Pentru ca nu contine agenti de ingrosare este suficienta o cantitate mica de produs pentru a acoperi suprafete mari de piele si pentru a obtine efectele dorite. Se maseaza cu miscari blande, circulare pana ce pielea "soarbe" tot laptele. Efectele vizibile imediat sunt: piele moale, calmata, catifelata, hidratata, delicios parfumata.Laptele este ambalat in flacon steril din PE mat, cu dop reductor ce contine 120ml/110g. de produs.

Ambele produse sunt gandite pentru a fi folosite de catre toata familia, pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibila, atat pe corp cat si pe fata; totusi, pentru copiii sub 1 an recomand eliminarea uleiurilor esentiale.Valabilitatea lor este de 4-6 luni pentru ulei si 45-60 de zile pentru lapte; nu exista pe stoc, vor fi manufacturate dupa plasarea comenzii.

Acestea fiind scrise, va invit sa le testati, sper sa va placa!

Sunt 100% naturale, sunt facute in casa, sunt Pur si Simplu!








joi, 27 iunie 2013

Sapunuri la testat!

SPA BAR: SARE&SHEA
SPA BAR: CARBUNE&SHEA


Zilele acestea cei doritori sa testeze unul dintre cele 2 sapunuri sunt asteptati sa se inscrie aici. Mai aveti timp pana pe 1 iulie. Succes!!!