joi, 31 octombrie 2013

Crema de ingrijire pentru corp

   Sunt inca sub efectul iasomiei si m-am gandit sa scriu repede-repede pana nu imi trece...

RASFAT SI INGRIJIRE - CREMA HIDRATANTA

  Iasomia s-a lipit de mine aseara, dupa ce m-am rasfatat cu inca o portie din crema bogata, minunata, parfumata; imi place atat mirosul cremei (combinatia dintre uleiul de cocos si absolutul de iasomie este delicioasa) cat si felul in care imi simt pielea dupa aplicare: catifelata, hidratata, satinata...
   Am numit aceasta minunatie dupa felul in care ma simt atunci cand o folosesc: rasfatata si ingrijita; datorita bogatiei de elemente nutritive - minunatul unt de shea, uleiuri vegetale de cea mai buna calitate, active pretioase pentru hidratare (ureea, provitamina B5, alantoina, glicerina) - nici nu am cum sa ma simt altfel.
   Crema este disponibila in magazin.
   Sper sa va placa!

vineri, 18 octombrie 2013

Suc proaspat din portocale bio...

...contin sapunurile "Trust" si "Portocale si Scortisoara".
Sapunurile "Trust" si "Portocale si Scortisoara".
Intamplator sau nu, am gasit portocale bio aduse tocmai din Africa de Sud si cum aveam in plan sa refac stocurile celor 2 tipuri de sapun le-am cumparat si am inceput distractia.
Ce sa zic, fizic, nu pot sa imi dau seama de vreo diferenta; totusi, "Trust" pare mai cremos (o fi de la cantitatea mai mare de zaharuri din fructe?!?) si sapunul cu scortisoara a modelat in interiorul sau cateva inimiore (sa interpretez semnele :) ?!?), deci e bine! Stiu sigur ca portocalele au fost gustoase asa ca voi merge sa mai cumpar.
Sapunurile sunt acum bine uscate, asteapta sa te rasfete. "Trust" este destinat in mod special persoanelor cu pielea uscata iar "Portocale si Scortisoara" celor cu piele normala. Ambele sapunuri sunt bogate in glicerina naturala fiind manufacturate prin procedeul "la rece" (uleiurile se incalzesc la maxim 40gr.C pentru a-si pastra nealterate proprietatile). Sunt 100% naturale si 100% vegetale.
Sper sa va placa!