sâmbătă, 11 iunie 2011

Sapunuri noi: COFFEE BREAK, ROINITA&LAMAIE.

Sunt deja in magazin, doua sapunuri noi, potrivite pentru vara ce vor ingriji pielea obosita de soare si caldura: COFFEE BREAK exfoliant, anticelulitic si foaaarte hidratant si ROINITA&LAMAIE detoxifiant, remineralizant, excelent pentru tenul normal, mixt, gras sau chiar acneic.
Ambele sapunuri contin mult ulei de cocos, responsabil, printre altele, cu asigurarea unei spume abundente; ingrediente comune sunt si uleiul de masline, de floarea soarelui presat la rece si untul de cacao.
Pentru a fi potrivit oricarui tip de piele, in special pentru cea sensibila, COFFEE BREAK contine unt de shea (crud, organic) si ulei de samburi de struguri. Efectul de scrub este asigurat de cafeaua proaspat macinata in combinatie cu vanilia macinata si macerata in ulei de migdale dulci.
ROINITA&LAMAIE miroase foarte proaspat, multumita uleiurilor esentiale de roinita si lamaie si datorita continutului de argila galbena combinata cu lamaie (coaja, pulpa si suc) va curata bine pielea incarcata, o va remineraliza si energiza. Iar pentru ca tenul sa nu se usuce am pus si uleiul de ricin.
Cam asta ar fi, stay tooned, urmeaza si alte noutati!
Sper sa va placa!

3 comentarii:

  1. Normal ca ne place, eu deja salivez ca la o prajitura,am nevoie de sapun,si sincer, nu stiu de care sa-mi iau. Le-as lua pe toate,dar...pe rand! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine si la asa bunatati nici nu are cum sa fie altfel.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. dragelor, multumesc! trebuie sa ma apuc de treaba, nu mai am de ceva vreme sapunul cu cafea :)

    RăspundețiȘtergere