luni, 25 iunie 2012

Din nou, VERDE!!!

Ah, sigur este vorba despre sapunul VERDE, cel pe care l-am asteptat aproape jumatate de an. Da, pentru ca nu am avut materia prima, anume castraveti proaspeti, din gradina curata de ingrasaminte chimice, insecticide sau mai stiu eu ce se foloseste pentru a avea productie masiva de legume. Anul trecut am facut sapunul doar cu castraveciori din gradina parintilor mei (tata nu a chimicalizat NICIODATA plantele din curte, chiar cand visinii erau plini de puricei saltareti a refuzat sa-i stropeasca si bine a facut - insectele au disparut de la sine :) ).
Asa ca imediat cum am putut am refacut stocul unuia dintre cele mai cautate sapunuri, cel putin asa a fost anul trecut (imi amintesc ca am epuizat un lot, pana sa se usuce, fara sa-l fi urcat in magazinul de pe Breslo ;) ); acum sapunul arata putin diferit, spirulina si pulberea de menta sunt distribuite uniform in toata masa, este peste tot verde inchis (hi, hi, probabil stiti deja ca imi place sa fac sapunuri verzi :)); de mirosit miroase la fel de minunat - uleiuri esentiale de patchouli, eucalipt, rozmarin si portocale, plus menta, plus castravetii proaspeti...; si nu mai vorbesc de cum iti simti pielea dupa ce-l folosesti ;).
Gata, te invit sa-l vezi si daca vrei, puteti face cunostinta :)!

4 comentarii:

  1. Pot sa ma mut in camara ta??? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata culoarea, un verde perfect !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, multumesc! Acum spirulina s-a mai maronit, data viitoare o sa-l pastrez in 2 culori, parca im placea mai mult inainte; totusi, asa te bucuri in toata masa de proprietatile spirulinei asa, cine stie ce idei imi mai vin...?! :)

    RăspundețiȘtergere