vineri, 26 octombrie 2012

SUAVE - gama de 3 sapunuri noi, cu lapte de capra.

SUAVE: MIERE - sapun ultrahidratant
Imi doream de mult sa fac sapunurile despre care va voi povesti in cele ce urmeaza; cu gandul de a creea sapunuri noi mi-am indreptat atentia catre nevoile celor din jur si cum am observat ca toata lumea se plange de pielea prea uscata, am hotarat ca este momentul sa ma mobilizez si sa trec la treaba. Si, ma credeti sau nu, intr-o dimineata (pe la 3) m-am trezit cu tot planul in minte (pe care l-am notat imediat de teama sa nu-l uit pana cand ma trezesc de tot :) ): cum sa se numeasca, cate sa fie, ce sa contina noile sapunuri :); chiar asa, subconstientul meu a lucrat si mi-a servit "pe tava" tot ceea ce aveam nevoie. Imediat am trecut la lucru si nu dupa mult timp am putut sa testez bunatatile. Asadar, sa vi le descriu pe cele 3 minunatii care alcatuiesc noua gama, SUAVE: toate au in comun 4 ingredienti:
- lapte de capra - am folosit doar lapte proaspat, nefiert, pentru a nu-i distruge din proprietati; este stiut deja, dar repet, ca datorita proteinelor, mineralelor, vitaminelor si acidului lactic din compozitia sa, laptele de capra este un excelent ingredient pentru cosmeticele naturale. Constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii noastre. Preluand proprietatile laptelui din care sunt obtinute, produsele cosmetice si de ingrijire au rol antibacterian, antiinflamator, antialergic si de regenerare.  Acidul lactic, ingredient natural derivat din lapte, induce regenerarea suprafetei pielii, mentine hidratarea si, dupa uz indelungat, poate fi eficient in indepartarea petelor de pe piele. Actiunea exfolianta a acidului lactic ajuta la stimularea reinoirii celulare si la curatarea
SUAVE: SHEA - sapun ultraemolient
profunda a porilor.

- ulei de cocos - o minunatie cu multiple intrebuintari atat in domeniul culinar cat si al cosmeticelor. Folosit in sapun, in cantitatea ideala, asigura duritatea sapunului, hidratarea pielii si spuma abundenta (care ne place tuturor, nu?). Este singurul ulei din care se poate obtine un sapun ce face spuma si in apa sarata a marii. Datorita continutului mare in acid lauric (peste 48%), uleiul de cocos este recunoscut si pentru efectele sale bactericide si cicatrizante. Fara acest ulei orice formula de sapun este incompleta.
- ulei de masline extravirgin - provenit din Spania, acest ulei m-a cucerit cu gustul si aroma perfecta, apetisanta. Aciditatea sa, sub 0,8%, ma fac sa sper ca Ph-ul general al sapunului sa fie mai scazut decat in general (asta-i de bine, credeti-ma). Oricum un sapun cu ulei de masline este unul foarte hidratant (datorita acidului linoleic) si emolient,  iar datorita continutului de polifenoli, vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera stralucire si catifelare aparte pielii.
- unt de cacao - este de asemenea un ingredient delicios utilizat atat pentru prepararea dulciurilor cat si a cosmeticelor. Eu l-am folosit cu abundenta in formula sapunurilor (inlocuind astfel uleiul de palmier) pentru ca ma incanta faptul ca sapunul ce contine unt de cacao (mult :) ) se consuma mai greu, nu este "mucilaginos", face spuma cremoasa imbogatind pielea cu minerale si hidratand-o in profunzime. 
Acestea fiind spuse, va prezint fara alte cuvinte de lauda:
- SUAVE: lapte de capra si miere de mana - sapun ultrahidratant;
- SUAVE: lapte de capra si shea - sapun ultraemolient;
SUAVE: GALBENELE - sapun ultracalmant
SUAVE: lapte de capra si galbenele - sapun ultracalmant (cu ulei de galbenele si pulbere din petale de galbenele).
Manufacturate prin procedeul "la rece", toate cele 3 sapunuri sunt destinate pielii uscate, sensibile, atopice (dermatita, eczeme); nu am folosit uleiuri esentiale, astfel pot fi folosite (si chiar le recomand!) pentru nou nascuti, mamici care alapteaza, doamne insarcinate sau, pur si simplu, de catre oricine este sensibil la oricefel de miros. Va asigur ca pielea va va fi recunoscatoare dupa ce le veti fi folosit; asa cum spun tuturor, avantajul utilizarii produselor naturale pentru ingrijire este acela ca ele ajuta pielea sa se repare singura, sa functioneze normal.
Despre aceste bunatati am vrut sa povestesc, le voi posta imediat in magazin, sper sa va placa!

7 comentarii:

  1. Minunate, minunate !!! felicitari Frank, ai realizat o gama de sapunuri perfecta !Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata!Denumirea li se potriveste f bine!
    Pupici si un we placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc fetelor! Si apreciez foarte mult ca va rupeti din timp pentru a comenta postarile mele!
    Geta, tot nu am avut timp sa fac sapunul de rufe, mi-a ramas gandul la el :)!

    RăspundețiȘtergere
  4. apreciez ff mult cea ce faci,si as vrea sa fac o comanda.As vrea sa stiu cum pot face acest lucru si in primul rand , pretul acestor produse .Astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim, îţi multumesc pentru aprecieri!
    http://www.breslo.ro/Shop/pursisimplu
    Urmând link-ul de mai sus ajungi în magazinul virtual de unde poţi comandă produsele.
    Mulţumesc pentru atenţie!
    Francesca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara, puteti face livrari si in Franta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      da, pot livra si in afara Romaniei.
      Iti multumesc pentru atentie!

      Ștergere