joi, 25 septembrie 2014

RED OUT - unguent impotriva eritemul fesier.

Dragelor si (de ce nu?!) dragilor,
am readus in magazinul virtual unguentul pentru eritemul fesier, formula imbunatatita. Multi dintre
RED OUT - unguent impotriva eritemului fesier.
voi il stiti, l-ati utilizat de-a lungul vremii. Este unul dintre produsele de ingrijire pe care-l fac de multa vreme (din anul 2010). E adevarat ca, dupa ce nu am mai avut noi nevoie de el, l-am scos din magazin si nu l-am mai pregatit decat la cerere, celor care stiau despre el. Gest egoist, stiu. 
Dar, iertate sa-mi fie pacatele, acum este din nou disponibil, asa cum am spus, intr-o varianta imbunatatita, cu active excelente pentru pielea sensibila a copiilor.
RED OUT contine unt de shea si ulei de masline (ambele de cea mai buna calitate, organice, presate la rece si nerafinate), unt de cacao, oxid de zinc, ceara de albine, bisabolol, ulei esential de musetel roman si vitamina E.
Despre proprietatile grasimilor vegetale si a cerii de albine am mai scris. O sa ma concentrez acum asupra celorlalte ingrediente:
- oxid de zinc: cel mai des, eu folosesc acest produs in uleiul pentru protectie solara, datorita faptului ca blocheaza razele UVA si UVB; este nelipsit din cremele pentru ten pe care le fac (cu unele exceptii, evident); in cosmetica si farmacologie este folosit pentru proprietatile antiseptice, calmante, antiinflamatoare; este intalnit in produsele pentru ingrijirea pielii iritate (creme pentru scutec), a tenului acneic, a ranilor sau ulceratiilor.
- bisabolol: este un activ cosmetic obtinut din uleiul esential de musetel distilat; proprietatile sale sunt similare cu ale musetelului: calmante, cicatrizante, reparatorii, antiinflamatorii, antiiritante; are putere mare de penetrare cutanata; este des intalnit in produsele pentru ingrijirea pielii fragile, sensibile; eu il mai folosesc in unele creme pentru ten, in uleiul de corp pentru nou nascuti, in laptele de corp dupa expunerea la soare.
- ulei esential de musetel roman: este obtinut prin distilarea cu aburi a florilor de musetel si pastreaza, in forma concentrata, toate proprietatile acestora: antiinflamator, antipruriginos, calmant, antiseptic, bactericid, cicatrizant; si pe acesta il includ in unele creme pentru ten dar si in uleiul pentru masajul nou nascutilor.
Va asigur ca unguentul este un produs de o calitate ireprosabila. Ingredientele, atent alese, lucreaza sinergic astfel incat produsul final sa isi indeplineasca scopul propus :). Adica, calmeaza usturimea si indeparteaza roseata de pe zonele sensibilizate de eritem. In scurt timp. Eu l-am folosit pentru fiica mea pana pe la 5 ani, acum nu prea mai avem nevoie de el - dar am tot timpul in frigider o cutiuta cu unguent, in caz ca...
Voi avea grija sa nu mai lipseasca din magazinul virtual. Daca o sa aveti nevoie de el, sa-l incercati! Sper sa va placa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu