vineri, 19 august 2011

O 'leapsa' si apoi, VACANTA!!!

Tocmai am primit prima mea 'leapsa' de bloggarita :)), de la monis si a trebuit sa ma adun, sa-mi caut prin adancurile mintii ocupate acum cu altele si sa-mi gasesc vreo cinci dorinte arzatoare dar care sa fie concret realizabile. Hmmm... cu siguranta ca, cu cat ma gandesc si scotocesc mai mult, cu atat voi descoperi ca sunt mai mult de cinci:
1. Timp. Sunt zile cand cele 24 de ore nu imi ajung si imi propun pentru vremea urmatoare sa ma organizez si mai bine, sa reusesc sa duc la bun sfarsit tot ce-mi propun dar fara sa fiu stresata, fara sa ma simt vinovata ca imi neglijez familia. Imi trebuie timp pentru mine, timp sa citesc (ceva corespunzator varstei mele si nu doar carticele cu povesti:)), timp sa zac in fata televizorului la un film pe care, poate, l-am mai vazut dar care ma face sa ma simt bine, timp sa studiez mai mult despre pasiunea mea.
2. Sa calatoresc. De mica mi-am spus ca atunci cand voi creste ma voi face turista, nu am reusit asta pana acum, poate nu am crescut suficient, dar nu renunt. Voi continua sa-mi doresc asta. In acest moment Marocul este in capul listei de asteptare.
3. Casa din vis. Si nu e chiar vis, 2/3 din ea este realitate, din pacate nu stiu cand ne vom trezi complet ca sa ne bucuram total de casa pe pamant, cu curte si verdeata si aer mai curat filtrat de padurea de la marginea Bucurestiului...
4. Sa nu am regrete. Sa fac totul asa cum IMI PLACE, asa cum simt ca E BINE, atunci cand simt CA POT.
5. Sa nu fiu nevoita sa mai lucrez vreodata pentru altii. Sa fiu propriul sef, propriul angajat si sa fac ceea ce fac acum cu pasiune, neobosita, continuu curioasa.
Eh, ma opresc acum, daca as continua, as incepe sa largesc sfera de referinta si cine stie pe unde as ajunge.
Fug la treaba, pregatesc bagajele, plecam in vacanta. Am facut deja crema pentru protectie solara cu oxid de zinc, bag in geanta si serul antirid si un unt de corp cu unt de cacao nefiltrat, am primit confirmari ca face minuni dupa expunerea la soare.
A! Sa nu uit: pasesz 'leapsa' catre Bea, Diana, Geta, Amy si Diana (2x Diana - nu-i greseala :))
Vacanta minunata imi doresc, ne scriem la intoarcere!

8 comentarii:

  1. vacanta super-minunata iti doresc, la grea treaba m-ai pus! :((

    RăspundețiȘtergere
  2. hey, am mai primit o data leapsa. uite aici dorintele mele :)

    http://herbine.blogspot.com/2011/08/ce-mi-doresc-eu-mie.html

    vacanta placute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, hai ca nu-i asa de greu!
    Amy, am ratat postarea aceea dar am recuperat acum :)
    Multumesc pentru urale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am luat nota si-o sa incerc sa ma urnesc.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare :)

    Si eu am mai primit leapsa inca o data. Uite-o aici: http://totuldesprearomaterapie.blogspot.com/2011/08/eu-imi-doresc-sa.html

    RăspundețiȘtergere
  6. I'm back! Am avut vacanta frumoasa, la mare.
    Diana, am mai scris pe undeva ca sunt in urma cu citirea postarilor, se pare ca si pe tine te-am sarit. Sau e o lume mica, mica...

    RăspundețiȘtergere
  7. Au, de atitea probleme de rezolvat in ultimul timp am si uitat de aceasta leapsa Scuze !

    RăspundețiȘtergere