joi, 20 octombrie 2011

O saptamana agitata, la targ si iar vacanta!

M-am pregatit cu nadejde pentru aceasta editie a multasteptatului Targ al Boierului de la Muzeul Taranului Roman, imi place sa particip aici, am ocazia sa ma reintalnesc atat cu clientii cat si cu alti producatori de handmade, sa fiu inconjurata de voie buna si sa primesc asa de multa energie pozitiva!
Asadar, in saptamana de dinaintea targului am muncit cu drag si spor sa prepar cosmeticele care am vrut sa fie cat mai proaspete. Sapunurile le facusem deja cu ceva timp inainte, ele au nevoie de timp sa se usuce.
Am fost fericita sa vad ca, desi am fost asezata langa alti doi producatori de sapun natural, produsele mele au fost bine primite si apreciate. Suntem diferiti si asta e bine! Profit acum si le multumesc celor care au venit special sa ma vada, si-au rapit din timpul de relaxare pentru a veni sa ne reintalnim :) 10X a lot!
Pe scurt, cu toate ca a fost destul de frig (duminica am primit si o portie de grindina), pentru mine a fost destul de bine, din toate punctele de vedere.
Si cum dupa munca, vine distractia (saptamana aceasta am muncit din nou sa refac stocurile de sapun) de vineri plec iar intr-o scurta vacanta, asa ca iau o pauza de la cosmeticele mele dragi, imi va fi dor de ele.
Pana ma intorc va las sa admirati in 2 fotografii standul meu :D.
By By!!

8 comentarii:

  1. Frumoase tare inimioarele tale Frank

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, multumesc, si chiar sunt foarte practice, mai ales ca forme pentru sampon - mi se pare ca sunt mai usor de tinut in mana atunci cand imi spal parul :) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur Frank ca te-am descoperit la acest targ alaturi de produsele tale deosebite. Spor la treaba pentru produsele minunate pe care le faci si felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura, esti minunata, tocmai am castigat o dimineata incantatoare citindu-te. Felicitari si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunatati ai acolo!Vad ca esti in continua miscare,felicitari.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Standul tau apetisant...yam-yam-yam )))) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bea, lasa ca si la tine in magazin au aparut un milion de bunatati!
    Diana, chiar imi aminteam cum, in ciuda frigului si a mirosului de carnuri la gratar, se opreau din alergatura destui curiosi si la standul meu :)

    RăspundețiȘtergere