vineri, 10 februarie 2012

Ce am mai facut...

Recent am primit mustrari prietenesti ca nu scriu pe niciunde despre ce alte cosmeticale mai fac :). Eu si scrierea/descrierea nu suntem chiar asa bune prietene, in plus ar trebui sa fac si o fotografie mai reusita produselor si asta inseamna destul de mult timp in care eu ma chinui sa povestesc cat mai exact si frumos despre ceea ce fac. Atunci e mai bine (si usor pentru mine :)) sa stiti ca, in general, pot sa fac cam tot ceea ce i-ar fi necesar unei doamne pentru ingrijirea zilnica a pielii si tenului. In imaginile alaturate este crema de maini, excelenta, de nelipsit pe frigul acesta, care poate face ca mainile sa ne fie fine si matasoase; in aceeasi zi am mai facut si demachiant si crema de zi pentru ochi si crema pentru fata si masca pentru ten pe baza de argila, toate personalizate in functie de tipul de piele, varsta si necesitatile utilizatoarelor. Asadar daca va doriti un produs de ingrijire personalizat sau daca nu mai sunteti multumite cu ceea ce utilizati si doriti o schimbare, nu ezitati sa ma contactati si impreuna vom gasi, cu siguranta, o formula care sa va fie potrivita.
Mentionez aici ca uleiurile si unturile vegetale cu care lucrez sunt de cea mai buna calitate, 100% presate la rece, 80% dintre ele sunt certificat organice; emulsiile le realizez cu aceste uleiuri, hidrolate din plante in amestec cu suc de aloe vera organic si ceara emulsifianta vegetala; pentru conservare folosesc extractul din samburi de grapefruit dar, si asa, termenul de valabilitate este de 45-60 de zile; si de aceea emulsiile nu vor fi niciodata 'pe stoc' ci le voi prepara in momentul unei comenzi.
Sa va spun cateva cuvinte despre crema pentru maini: este cu ceara de albine, cu glicerina vegetala, cu unt de shea, cu ulei de avocado (ambele organice), cu ulei de masline (toate sunt presate la rece si nerafinate) si am parfumat-o cu un strop de ulei esential de citronella ; este foarte emolienta, usor absorbita in piele fara sa lase acel film gras (care mie imi displace total!) si protejeaza excelent mainile care devin catifelate; tips: utilizati-o seara, inainte de culcare masand bine si pe cuticule, sau ziua inainte de a iesi afara; super-rezultate atunci cand e aplicata cu 10 min. inainte de a spala o chiuveta plina cu vase :)) serios!!
Eh, cam asta e, oricum am hotarat ca aceasta crema sa fie disponibila si in magazin.
Sper sa va placa!
Pe curand! (cred :))
Later edit (10 mai 2012): acum ca a venit caldura si port mai mult sandale iar pe acasa umblu fara papuci, calcaiele mele sunt mai solicitate decat de obicei; asa ca le pastrez frumoase si catifelate masandu-le seara, inainte de culcare, cu crema pentru maini. Tare, nu :)) Incercati si voi sa vedeti cata dreptate am!

14 comentarii:

  1. Daca asta-i crema din care mi-ai dat mie, pot sa spun ca efectul este instant si imediat vizibil pe piele. Si sa stii ca in 2-3 zile termin crema de fata :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Diana, e tot aceeasi reteta, iti multumesc ca ai mentionat de efectele vizibile imediat! Daca povesteam mai mult imi era teama sa nu sune a 'lauda de sine':)) Bine, pe luni sa iti prepar crema de fata, tot asa cu ceara de albine? Puup!

    RăspundețiȘtergere
  3. daa,te rog, e bine pe luni. Bine, puteam sa te si sun, dar daca tot s-a ivit ocazia aici...:). Si nu mai stiu daca e cu ceara , stii tu, aceea mai groasa si care se separa. Imi place cand dau cu apa aceea pe fata :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata delicios, si stiind ca e facuta acasa, cu atatea produse naturale,e cea mai buna ingrijire pt noi:). Bafta la clienti!.Natalia

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Natalia aşa cred şi eu, chiar şi cel mai simplu produs de îngrijire făcut în casă poate fi mai bun decât altul similar cumpărat din magazin :-)
    OK Diana, pe luni!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sincer nu stiam ca faci si altceva in afara de sapunuri. E bine de stiut ca putem gasi la tine si solutii personalizate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaaa, deci am facut bine ca am scris despre asta :) 10X RoCoco!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua am comndat niste produse pe site -ul BRESLO si as vrea sa stiu daca comanda a fost preluata...(nedelea alina ma numesc, bistrita)Nu am mai comdat niciodatade pe internet...Adresa mea de e-mail este aracely_alina@yahoo.com (nr de tel 0746203244) as dori sa imi comfirmati daca o sa imi vina comanda. Multumesc!

      Ștergere
    2. Da, Alina, iti raspund si aici, maine dimineata expediez produsele :). Iti multumesc pentru comanda!

      Ștergere
  8. Francesca, te asteapta un premiu la mine pe blog:).
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,am folosit aseara samponul solid cel cu pudra,este nemapomenit, il iubesc si te iubesc si pe tine ca le creezi.Astept reactii si de la sotul meu pentru cel medicinal.As dori sa-mi recomanzi un sampon si sapun pentru baietelul meu de 4 ani,ceva 2 in 1 daca ai.


    Adriana Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc Adriana pentru feedback, ma bucur mult ca iti merge bine cu samponul cu Shikakai (si eu il iubesc :) )!! Parul copilului poti sa-l speli cu acelasi sampon, ai grija doar sa nu-i intre spuma in ochi; pentru urmatoarea comanda iti opresc totusi un sampon (editie foarte limitata :) ) pe care l-am facut pentru nepotii mei, te rog sa imi amintesti de acest lucru.
      Pe curand!

      Ștergere
  10. Da urmatoarea comanda va fi dupa sarbatori, am convins-o si pe mama , mai sunt cateva produse care m-ar interesa.Sotul meu a fost incantat, ii place. Am uitat sa-ti multumesc pentru micul cadou, sapunul Ana, cu acesta ma pot spala si pe fata si corp?

    Adriana

    RăspundețiȘtergere