miercuri, 21 mai 2014

Alta crema pentru ten...

...a iesit atat de bine incat trebuie sa povestesc despre ea.
Face parte din gama de creme personalizate, este pentru o prietena draga care are tenul sensibil.
Desi pregatesc aproape zilnic creme personalizate, am vrut sa povestesc despre aceasta deoarece contine, printre altele, extract de roiboos. Iubesc acest activ cosmetic (nou achizitionat) pentru 
Crema hidratanta si antirid pentru ten, SPF 15.
proprietatile sale extraordinare: este foarte bogat in antioxidanti, recunoscuti pentru actiunea impotriva radicalilor liberi, prevenind astfel imbatranirea prematura; contine in proportie mare vitamine (preponderent vit.D) si oligoelemente, cel mai notabil fiind zincul, care este esential pentru metabolismul pielii; are propriul alpha hydroxy acid (AHA), excelent pentru catifelarea pielii si netezirea liniilor fine si a ridurilor. Extractul de rooibos este hipoalergenic, fiind astfel potrivit oricarui tip de piele. Are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, fiind astfel util in formularea cremelor pentru acnee sau pentru eczeme. Este perfect in cremele cu factor de protectie solara, potentand efectele celorlalte ingrediente. 
Deci, stiind toate acestea, cum sa nu-mi placa? In plus, da cremelor o culoare superba, de la roz pal la orange, in functie de cantitatea utilizata. Aceste extract este obtinut din frunzele verzi si nefermentate ale Aspalathus Linearis, cunoscuta ca Roiboos.
Va invit sa va bucurati de el, eu o sa-l folosesc cat de des voi avea ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu