duminică, 22 iunie 2014

LOȚIUNE REPELENTĂ PENTRU INSECTE - 100% naturală, 100% vegană.

LOTIUNE REPELENTA PENTRU INSECTE.
Nici nu știu de ce nu m-am mobilizat până acum să fac cunoscut (tuturor celor interesați) cu ce ne protejăm noi de țânțarii agresivi: LOȚIUNE REPELENTĂ PENTRU INSECTE - 100% naturală, 100% vegană. Este o soluție pe care o pregătesc din vara lui 2011, o folosim toți cu succes și acum, după ce am mai pregătit un flacon pentru o prietenă dragă, m-am gândit să scriu despre ea și să o urc pe rafturile magazinului virtual. Am să copiez mai jos informațiile pe care le-am scris și acolo:
"Lotiunea repelenta pe care iti propun sa o incerci acum este destinata intregii familii, totusi, copiilor sub 1 an ar fi bine sa nu le fie pulverizata direct pe piele. Este o formula proprie, cu principii active pe baza de apa de cimbru si amestec de uleiuri esentiale care sunt recunoscute pentru proprietatile lor repulsive, dezinfectante si antiinflamatorii. Ofera protectie naturala impotriva insectelor (tantari, capuse, purici, albine, muste, etc.) timp de 3-4 ore. Nu contine alcool, parfum, coloranti sau parabeni. Are un miros placut, citro-mentolat-ierbos si ofera senzatie racoroasa; nu pateaza hainele sau pielea.
Recomandarea de utilizare: agiti flaconul si pulverizezi cat mai uniform; poti pulveriza si pe ten, in acest caz vei lua masuri pentru protejarea ochilor, a gurii si a nasului; poti pulveriza pe par, pe incaltarile si sosetele copiilor inainte sa mergeti in parc, pe panza caruciorului sau pe hainute pentru copiii sub 1 an.
Ingrediente, in ordine descrescatoare: apa distilata, hidrolat de cimbru bio, amestec de uleiuri esentiale (10%): geranium, lavanda, citronella, menta si cimbru, tenside hidratante din ulei de cocos (solubilizant pentru uleiurile esentiale) si extract din samburi de grapefruit (conservant natural).
Lotiunea este ambalata in flacon steril de 100 ml si va fi pregatita in urma comenzii ferme. Are valabilitate de 45-60 de zile de la data manufacturarii si se poate prelungi daca va fi pastrata la frigider intre utilizari.
Este 100% naturala, esta facuta in casa, este Pur si Simplu! O poti incerca, sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare."
De acum, disponibilă in magazin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu